Cytuj:
Organizowałeś już kiedyś coś podobnego?
zależy co to znaczy "coś podobnego", różne wyjazdy tak, ale jedynie dla siebie i znajomych, nie dla tak dużej grupy.
Cytuj:
Czy mam gwarancję, że będzie tam bezpiecznie?
takiej gwarancji nie masz nawet w domu

Ale gmina i leśniczy już wie, że coś takiego organizuję. Policja i Straż Pożarna też będą poinformowane, co, jak, gdzie i kiedy.
Co do tego, że ogłosiłem wszem i wobec o miejscu, to ciężko mi coś powiedzieć, masz rację, że zawsze istnieje takie ryzyko, że ktoś będzie chciał nam zepsuć zabawę, ale jeżeli będziemy się trzymać pewnych zasad to nie powinno się nic stać, a dodatkowo do najbliższej wioski jest +/- 3 km i to przez bagna, las i rzekę, więc jest to dość mocno odizolowane miejsce.
Cytuj:
Czy jeżeli będzie więcej zgłoszen niż planujesz, to jaki jest proces rekrutacji? Czy będzie decydować tylko kolejność zgłoszen...
Zarówno jedno jak i drugie może decydować, osoby, które wcześniej się zgłoszą mają większe szanse, ale będą są na bieżąco informowane czy mają pewne już miejsce czy nie.
Cytuj:
Za nocleg mam płacić w zbudowanym przez siebie szałasie, czy za miejsce na którym ten szałas stoi? (jeżeli tak to zakładam, że teren jest prywatny)
Teren jest prywatny. Płaci się za teren i materiały do szałasu/namiotu.
Cytuj:
Co do rzeczy materialnych, skoro nie można użyć ich w trakcie "gry" to gdzie można je przetrzymywać, bo przecież nie będę ich targał cały czas przy sobie? będzie jakiś punkt DEPOZYTU, i czy będą te rzeczy bezpieczne i jaką mam na to gwarancje...
Tak, wszystkie rzeczy można zostawić w "bazie", gdzie będą organizatorzy, cały czas tam ktoś będzie.
Cytuj:
Jeżeli pobyt tam okaże się tańszy niż te założone 500zł to czy jakoś się z tego rozliczysz z uczestnikami?
Ogólnie, powinienem wiedzieć co i jak dokładnie jeszcze przed wpłatami i wtedy bym zniżył cenę, ale jeżeli się okaże, że wszystko wyjdzie dużo taniej to tak, bądź po prostu zorganizuję to lepiej wszystko, dodam jakieś nagrody czy cos takiego itp. itd. ale jak będę miał każdemu oddawać po "kilka" zł to nie będę się w to bawił.
pytanie czy jak się okaże że wyjdzie drożej to czy po wyjeździe byś dopłacał? ;>