Witam serdecznie,
Na początek proszę się nie zrażać nickiem. Nie jestem ani zamachowcem, ani też fanatycznym Conanem Barbarzyńcą itp. Po prostu lubię pobyć czasem (czyt. często) samemu - krótko mówiąc lubię się odseparować.

A na imię mam Adrian.
Cóż mogę o sobie powiedzieć?
Obecnie wiek Chrystusowy i mam nadzieję, że nie mój ostatni. Gdyż... mam nadzieję trochę jeszcze w życiu "poałtdurować".
Co lubię najbardziej z tematu outdooru?
Przede wszystkim marsze. Swoje marsze współdzielę z psem. Jeszcze nie zawodowo, ale mamy taki zamiar - ogólnie dog-trekking.
Kiedy tylko można - w górach. Mam zresztą nadzieję niedługo się tam przenieść. Obecne miejsce pobytu to "stolicznaja" - fatalne miejsce. Choć jako rodowity Warszawiak nie powinienem tak pisać.

Spanie pod chmurką jak najbardziej, choć nieczęsto mi się to zdarza. I bardzo dobrze, bo w mieście świadczyłoby to tylko o zbytnim wypiciu.
Co tam jeszcze... latać. Uwielbiam latać. I mam nadzieję móc wreszcie zrealizować kurs paralotniarski. O WingSuit'ach nie będę wspominał, ani tym bardziej o skakaniu ze stratosfery.

Zawodowo zajmuję się fotografią i grafiką. Fotografia, w zasadzie pasja nr 1 u mnie - też "outdoor", jeśli wziąć pod uwagę plenery, streety itp.

I cieszę się, że tu trafiłem. Sama strona bardzo fajnie skonstruowana, czytelnie i bogato w treść. Forum jak widzę kiełkuje, ale mam nadzieję, że się szybko rozkręci.
Pozdrawiam
Adrian alias separatysta